Praktijk voor Massagetherapie

Massage behandeling door fysiotherapeute

Massageparty

Massages zijn eenvoudig te integreren in allerlei soorten feestjes. Bijvoorbeeld bij een vrijgezellenfeest, een vriendinnenavondje, een tuinfeest of een verjaardagsfeest. Daarom bied ik ook massageparty's aan. Ik kom bij u op locatie langs en leg u en de genodigden in uw vertrouwde omgeving lekker in de watten. Hierdoor kan men zich meestal nog dieper ontspannen. Dat is eens een keer iets anders dan een standaard filmavondje of een eenvoudige borrel! 

U kunt overwegen niet te vertellen wat hun te wachten staat. Dan zal de aangename verrassing des te groter zijn. Terwijl iemand in een andere kamer wordt gemasseerd, zitten de anderen bij elkaar, te kletsen, te lachen, zich te verheugen of na te genieten. De massageparty's kunnen overal plaatsvinden. Niet alleen thuis, maar ook tijdens een weekendje in een bungalowpark of hotel.

De gastheer of gastvrouw van het feest hoeft alleen zorg te dragen voor een rustige kamer, waar plaats is voor de massagetafel of massagestoel en met een kamertemperatuur van ongeveer 22 ºC. In de zomer is een afgeschermde plek in de tuin ook geschikt. Vraagt u de gasten om badkleding, grote handdoek en een badjas mee te nemen, en om vooraf even te douchen? Ik neem een massagetafel of massagestoel, handdoeken, massage-olie en muziek mee. Wanneer u het prettig vindt kunt u kaarsjes of een sfeerlampje op de kamer klaar zetten. Zo wordt een extra ontspannen sfeer gecreëerd.

De behandeling kan geheel zelf samengesteld worden, bijvoorbeeld:

Sportmassage of ontspanningsmassage
• Massage rug, nek en schouders
• Massage achterzijde benen en voeten
• Massage voorzijde benen en voeten

Als gastvrouw of gastheer van de massageparty krijgt u 50% korting op de behandeling . Het minimum aantal personen is drie. Om iedereen voldoende aandacht te geven is het maximale aantal personen zes. Meer dan zes personen is alleen mogelijk in overleg.

Als er wordt gekozen voor een stoelmassage is het mogelijk om met maximaal negen personen een massageparty te organiseren. In dat geval duren de massages 20 minuten per persoon en bedragen de kosten € 20,- pp.

Wanneer er wordt gekozen voor een massage van 30 minuten per persoon bedragen de kosten € 27,50 pp.

De reiskostenvergoeding voor een massageparty binnen een straal van 5 kilometer bedraagt € 5,00. Daarna wordt er per extra kilometer € 0,50 in rekening gebracht. 

Gelieve de behandeling vóór aanvang van de massage contant of met pin af te rekenen, of vooraf over te maken op IBAN NL49RABO0176917667 t.n.v. CMK van Raaij. Onder vermelding van uw naam en omschrijving 'massageparty'.