Praktijk voor Massagetherapie

Massage behandeling door fysiotherapeute

Even voorstellen

Mijn naam is Cynthia Wildeman en ik woon in Weert. In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de paramedische hogeschool te Eindhoven. Daarna heb ik bijna 4 jaar als fysiotherapeute gewerkt. In particuliere praktijken en in (zorg)instellingen.

De wens om een eigen praktijk voor massagetherapie op te starten was al langer aanwezig. Toen daar ook de mogelijkheid voor kwam heb ik de daad bij het woord gevoegd! Op 10 april 2012 ben ik aan huis gestart met mijn praktijk voor massagetherapie:

Bodypeace


Door mijn kennis en ervaring als fysiotherapeute kan ik u verschillende soorten massagetherapie├źn aanbieden. Wanneer u klachten heeft kan ik u helpen om deze klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen door middel van massage.


Diploma's/Certificaten


11 augustus 2012: Hotstone massage (Wellness academie)
14 en 15 mei 2016: Massage met de onderarm (Kiom)
26 mei 2016: Cupping (Bellabaci)
15 april 2017: Stoel massage (Wellness academie)


Uiteraard zal ik mij verder blijven verdiepen in de vele verschillende massagetechnieken. Hiervoor blijf ik cursussen volgen zodat ik nog meer keuze van massagebehandelingen kan aanbieden.

Voedingssupplementen

Sinds april 2014 zijn de zeer hoogwaardige voedingssupplementen van Beyuna verkrijgbaar bij Bodypeace. Omdat gezondheid in de breedste zin van het woord mij erg interesseert heb ik me intussen ook verdiept in orthomoleculaire suppletie. Door het aanvullen van vitaminen en mineralen kunnen veel klachten verminderen of zelfs verholpen worden. We overeten ons maar zijn ondervoed. Dit komt omdat de kwaliteit van onze voeding niet meer hetzelfde is als 30 jaar geleden. Hier zijn meerdere oorzaken voor.

De voedingssupplementen van Beyuna zijn veilig en geregistreerd bij branchevereniging NPN. Daarnaast hebben alle producten verschillende Efsa-claims en is bewezen dat ze daadwerkelijk werken. (Top)sporters kunnen alle voedingssupplementen gebruiken aangezien alle producten goedgekeurd zijn door het NZVT. Daarnaast staan de producten ook geregistreerd in de Z-Index (artsen en apothekers).